Menu

Monday, April 7, 2014

Cerveja Vadia




Photos: Cerveja Vadia




Cerveja Vadia aims to produce beer by hand, in order to make something different and genuine. The three founders of the company were careful to make this beer accessible to anyone. 
With three kinds of beer from our country, the production of Cerveja Vadia passes through eight phases: milling, mashing, filtration, boiling, cooling, fermentation, maturation and filling. Everything is done in an handmade way with 100% malt, pure spring water and through production and maturation materials built by the entrepreneurs themselves. 

Cerveja Vadia ensures that the original flavor of the beer is not changed. Prove it now!





La Cerveja Vadia busca producir a mano, con el fin de confecionar algo diferente y genuino. Los tres fundadores de esta empresa fueron cuidadosos para hacer esta cerveza accesible a cualquier persona.

Con tres filas de cerveza procedente del territorio nacional, la producción de Cerveja Vadia pasa a través de ocho fases: molienda, maceración, filtración, ebullición, refrigeración, fermentación, maduración y llenado. Todo se hace a mano, con 100% de malta, agua pura de manantial y materiales de producción y maduración construidos por los propios empresarios.

La Cerveja Vadia se asegura de que el sabor original de la cerveza no se cambia. Demuéstralo ahora!





A Cerveja Vadia procura produzir cerveja de forma artesanal, com o intuito de confecionar algo diferente e genuíno. Os três fundadores desta empresa tiveram o cuidado de de tornar esta cerveja acessível para qualquer um.

Com três linhas de cerveja provenientes do território nacional, a produção da Cerveja Vadia passa por oito fases: moagem, brassagem, filtragem, fervura, arrefecimento, fermentação, maturação e enchimento. Tudo é feito de modo artesanal, com 100% de malte, água pura de nascente e através de materiais de produção e maturação construídos pelos próprios empresários.

A Cerveja Vadia garante que o sabor original da cerveja não é alterado. Prove já!

No comments:

Post a Comment